Slide background

Muziek bij ziekte en herstel

Van oudsher al heeft muziek een helende functie voor lichaam en geest. Inmiddels blijkt uit onderzoek dat muziek dat muziek een effectieve rol kan spelen bij het doormaken en verwerken van een ziekte, bij herstel en het (her)vinden van de innerlijke balans. De Ganesh instrumenten lenen zich hier bij uitstek voor.

  • De prachtige klanken ervan beroeren het hart van zowel de speler als de luisteraar. Ze brengen een diepe ontspanning teweeg.  Hierdoor verminderen angst en stress.
  • De instrumenten zijn intuïtief te bespelen, waardoor de bespeler zich in alle vrijheid  uit kan drukken. Vreugde, pijn verdriet kan laten klinken. Muziek helpt zo emoties te (h)erkennen en te uiten, wat bijdraagt aan de verwerking
  • Samen muziek maken verbindt, brengt vreugde en geeft energie.

In overleg wordt een programma op maat vastgesteld.
Contact via contactformulier of per telefoon

 Ervaringen

“Na mijn ongeluk was ik lichamelijk en geestelijk totaal uit mijn evenwicht. Het musiceren brengt me weer in balans en doet me voelen wat ik nodig heb’

“Door mijn ziekte MS ben ik vaak gestresst en vermoeid. De klanken brengen me tot rust en ik voel de energie door mijn lichaam stromen, heerlijk!”


“In het spelen  kan ik laten klinken wat er in mij leeft, kan ik vertellen hoe het met mij gaat”

Locatie

Alles is Muziek
Marijke Koerselman
Debussystraat 92
4102 AV Culemborg
Bereik mij via

06-20486010
E-mail: info@allesismuziek.nl