Slide background

Muziek en Verhalen van de Ziel

Een programma in samenwerking met Bert Bos, die ondermeer als verhalenverteller voor de Boeddhistische omroep heeft gewerkt. Naast verteller is Bert rouw- en verliesbegeleider en jongerencoach: www.inafstemming.nl

Een verhaal over liefde en dood

Bert Bos vertelt het verhaal De Dwerg. Een spannende, ontroerende vertelling over verlangen en verraad, betovering en magie. Maar het grote thema is toch wel: liefde en dood. Een universeel thema, dat we terugvinden in alle grote verhalen uit de wereldliteratuur:eros en thanatos, liefde en dood. Afgestemd op de vertelling speelt Marijke Koerselman op haar bijzondere Ganesh snaarinstrumenten.

Datum: zondag 19 januari 2020 
Locatie: Oud-Katholieke kerk, Varkensmarkt 18-20 Culemborg
Tijd: 15.00 - 16.30 uur
Bijdrage: € 4,00
Contact: via contactformulier of per telefoon

 

Muziek en Verhalen van de Ziel op verzoek

Van oudsher was het vertellen van verhalen het voertuig waarmee eeuwenoude wijsheid werd doorgegeven. Verhalen leidden hun toehoorders een wereld van magie en mysterie binnen, een werkelijkheid die ook wel als sacraal werd aangeduid. Zo bestaat er een schat aan bezielde verhalen uit allerlei tradities. Verhalen waarin ook humor een belangrijke rol speelt. De inhoud zet je vaak op het verkeerde been, waardoor de boodschap voorbij het hoofd, direct het hart raakt.

In dit programma kun je luisteren naar inspirerende verhalen, verteld door Bert Bos. Marijke Koerselman bespeelt bijzondere Ganesh-snaarinstrumenten. De klanken ervan openen het hart en brengen je in een fijne afstemming.

Het programma kan worden afgestemd op uw wensen. Het kan ook worden uitgebreid met een muziek- en of verhalenworkshop

Waar: op locatie
Prijs: op aanvraag
Contact: via contactformulier of per telefoon

 

 

 

Locatie

Alles is Muziek
Marijke Koerselman
Debussystraat 92
4102 AV Culemborg
Bereik mij via

06-20486010
E-mail: info@allesismuziek.nl