Slide background

Workshop Helende Klanken van Ganesh instrumenten

In deze workshop kun je genieten van de betoverende en helende klanken van unieke Ganesh- snaarinstrumenten. Ik neem je mee op een muzikale ontdekkingsreis in de wereld van klank en stilte .
Je krijgt de kans een aantal bijzondere instrumenten te bespelen. Muzikale kennis of ervaring is hiervoor beslist niet nodig. De instrumenten zijn er speciaal voor gebouwd om ze intuïtief te kunnen bespelen. Al luisterend ontstaan er direct al mooie klanken. Klanken die de taal van het hart spreken. Spelenderwijs ervaar je hoe elk instrument een eigen kwaliteit en klankwerking heeft. Ook krijg je informatie over de verschillende toepassingsmogelijkheden van de instrumenten.
Deze workshop is ook geschikt voor mensen die al eens eerder hebben kennisgemaakt met de Ganesh instrumenten, of voor wie al een Ganesh instrument bezit, en graag eens met anderen samenspeelt.

Datum workshop: zondagmiddag 25 februari 2024. Wachtlijst
Tijdstip: 13.30 - 17.00 uur
Locatie: Inspiratieruimte EduQreation, Hendrik Marsmanweg 16 Culemborg
Deelname: € 85,00, incl. thee/koffie en het gebruik van de Ganesh instrumenten
aantal deelnemers: maximaal 5
Aanmelden:via het contactformulier of per telefoon

Ervaringen

" Ik vond de workshop ontzettend fijn. Marijke gaf ons zo rustig en ontspannen alle ruimte om de klanken te onderzoeken."

"Op deze manier muziek maken geeft mij  een gevoel van vrijheid!"

"Ik gebruik de swaramandala in mijn werk als muziektherapeut bij dementerenden. Zij reageren heel direct en blij op de klanken"

" Het monochord werkt heel aardend  ter ondersteuning van diepe ontspanning"

"De muziek raakt aan emoties, aan gevoel. Mijn hart gaat meer open."

"Ik had vroeger blokfluitles en pianoles. Van studeren kwam niets want ik vond het saai. De Lier is absoluut niet saai!  Op de lier kan ik als vanzelf mijn innerlijke gevoelens uitdrukken."

Locatie

Alles is Muziek
Marijke Koerselman
Debussystraat 92
4102 AV Culemborg
Bereik mij via

06-20486010
E-mail: info@allesismuziek.nl